

- Тихо, тихо, не викайте. Аз сега ще го хвана, а вие го хапете.

- Запой в гараж, върху щайги.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Данъкът става 9% за ресторантьорски и кетъринг услуги, за доставка на книги и за бебешки храни и пелени
В платформата присъстват имената и офертите на редица български компании и фирми, които работят в различни сектори на икономиката
Операторът не дава никакви прогнози за периода юли-август
За какво ще следят тази година от КЗП?
Аз отсега виждам какво стълпотворение на НАП, пожарна, ХЕИ и който още се сетите ще мине през ресторантите, казва бургаският депутат
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
18,5% са съкратили персонал заради Covid-19
Администрацията на града счита интернет за основно средство и водещ ресурс в сферата на маркетинга
Предложените намаления ще бъдат със срок на действие до края на текущата 2020 г.